Bokmässan avklarad

Försöker hämta mig efter årets Bok & Biblioteksmässa i Göteborg. Lika intensivt och roligt som alltid. Framförallt att träffa alla gamla och nya vänner. Men också att få lyssna till många spännande samtal och seminarier. Själv hade jag i år förmånen att i anslutning till mässan få leda ett författarsamtal med Lotta Lundberg i Betlehemskyrkan, där  Janschie & William Börjesson medverkade med musik. Jag höll också i ett stort seminarium på mässan med Tomas Sjödin och Kattis Ahlström med rubriken ”Mellan ytspaning och djupdykning”. Det blev ett mycket spännande samtal om ytlighet och allvar. Kyrkans Tidning skriver om det här. (SVT skulle ha spelat in för sändning i Kunskapskanalen, men lyckades strula med tekniken så det blev tyvärr aldrig inspelat…) Mina samtalande vänner på scenen ser ni på bilden.

Det här inlägget postades i Blogg, Kultur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.